8 април 2008 г.

Kакто вече писах предварително, в Събота имахме Културен Фестивал. Моята роля беше, без да се хваля излишно, доста значителна - още от преди зиманта ваканция го организираме. Беше много трудно - хората с които работих по този проект (професорка, администратори и други студенти) до различна степен помагаха и пречеха.  
Сутринта станах рано и отидох да се срещна с другите хора - те още не се бяха появили та им се обадих да се задействаме. Като се събрахме взехме един мини-бус и отидохме да докараме балоните - 100 балона пълни с хелий. Този ден духаше много силен вятър, който хич не ни помогна. След много усилия успяхме да ги наврем в буса (само 3 се спукаха). Но това ни доведе до друг проблем - по време на тази битка балоните се бяха завързали на голяма топка. Като ги извадихме не бяха в използваем вид... за това събрахме всички работни ръце и ги разплетохме, за да можем да ги разпределим на повече места. Балоните определено са ключова част от 'фестивалната' атмосфера.
В края на краищата се получи добре - структурата беше със сцена и отделни маси за страните / организациите. Някои от масите бяха: Китайския клуб, Хилел (Еврейския клуб), Будистки център, чай и сладки в Английски стил, и др. Сценичните гости бяха: Акапелаго - вокален ансамбъл от студенти,
Волта ао Мундо - капоейра, или Бразилско бойно изкуство което наподобява танц, кючеk изпълнен от една студентка, и накрая музика на живо от Латино-група със урок по салса. Отзивите бяха доста положителни и аз прекарах добре, освен че изгорях доста от слънцето (въпреки че се намазах със слънце-защита).

п.с. ето още едни снимки от вестника

Няма коментари:

Публикуване на коментар