16 юли 2009 г.

Ах, Пенсилвания

Преди няколко дни Тад отиде на мисия свързана с пехвърляне на имот (в качеството на свидетел) и на връщане групата беше спряла в няколко пивоварни по път. Тук пивоварните предлагат услугата пълнене на дамаджанки (тук наричани growler, ха-ха) на преференциални цени, като по този начин продават и специализирани сезонни бири. Завърнаха се с няколко бири, едната много тъмна и със 11% алкохол, а другата която дори ми беше по-интересна, дотолкова пшеничена че има лек отвкус на боза. Не го казвам по лош начин, дори беше много пивка.

Аз междувременно, докато те пътуваха, се сдобих с безплатно огледало и дънки.

Вчера пък се показах като градински работник. Майката на Тад от една седмица говори за един наторително/декоративен материал, който накрая се беше появил на купчина пред къщата. На кратко, впрегнах се да го разхвърлям равномерно из насадените растения в двора.

През това време се появи един съсед и каза, че трябва някой да наглежда у тях, защото има малки зайчета (което много ме зарадва), но те прокопават проход извън там където са ги ограничили и отиват в басейна. Дотук всичко звучи много мило и сладко, но проблемът възниква когато не могат да излязат от басеина и се давят в него. :( Така че днес и утре ще проверяваме за зайци в басеина, надявам се да няма инциденти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар