16 септември 2007 г.

Та, вчера бяхме до Венис


И така, най-после осъществихме едно малко пътешествие тук из Флоридата. От Сараста се спуснахме надолу по любимия 41 до Венис, едно друго туристическо градче. Бяхме чули че има приятен център. .. Започнахме със спирка в Старбъкс за да заредим с по една хладна напитка за изпът. После поехме... по пътя най-интересното, което видяхме беше един стар Форд, който после също се появи във Венис.
Когато стигнахме там се поразходихме из центъра, единствения проблем беше невероятната жега. Походихме по главните улички и разгледахме туристическите магазинчета. Най-интересни ми бяха един за ретро неща (магнити, плакати, чаши, сладки работи и тн.), и един за морско-корабни неща, където имаше старинни корабни части. Влязохме и в една сграда с магазини, която е била военно училище преди.
Като се уморихме да ходим по жегата, седнахме да похапнем в едно заведение. Аз си избрах бургер с маринована гъба на грил, който се оказа неочаквано вкусен. След това обаче влязохме във една сладкарница където на място правят сладките неща и можеш да гледаш... и там награбих един огромен сладолед.
След като го довърших се повъртяхме, но се оказа че май няма какво повече да правим, и потеглихме обратно към вкъщи. Беше доста приятен ден, но за съжаление твърде голяма част от него заеха храните.

Няма коментари:

Публикуване на коментар