14 януари 2008 г.

Вчера трябваше да игреам мач - и следователно с мъка събрахме няколко човека, защото много хора още не са се върнали. В противен случай (ако нямаме поне 5 от 7 играчи) ни цакат от лигата, тоест губим точки а и плащаме на всичко отгоре $50 за загубеното време на другите. Но накрая се оказа, че не ние, а другия отбор няма достатъчно играчи, та ние не играхме официално - трети отбор без достатъчно хора ни взе за резерви. Поне не ходихме изцяло напразно. А на всичко отгоре и малко поваля... въобще, времето не беше приятно. Мислим в четвъртък да си направим едно парти, за поощрение на отбора - пък който се върнал, върнал.
Между другото, ето какво се случи на моите любими дънки:По-точно вече имаха толкова голяма цепка на коляното че много ме дразнеха, та ги отрязах. Може би нещо ще излезе и от крачолите.
А това по-долу е един друг пай - корите ги продават по 2 в опаковка, така че ме подтикват да творя. Тоаи е с консерва праскови и нишесте, а отгоре е сметана. Следващия път мисля да опитам нещо изцяло кокосово, с малко лимон или мента.