10 януари 2008 г.

ЕЕЕЕх, отново във Флорида.

Та, завърнах се тук 'у Флоридата', без особени премеждия по пътя. Топло е, около 20 градуса (нощем по-малко, денем малко повече). Добре че е слънчево, иначе можеше да се потисна.
По принцип през този период трябва да си работя по проекта, но още не мога да вляза в дисциплина (да не говорим че си лягам между 7 и 9 вечер и ставам в 6)... но скоро ще се овладея защото няма иначе как.
Тази забавна скулптура се състои от един новогодишен (сЮр)-приз и една мъничка биричка тип Коронита. Можете сами да познаете кое - кое е. Създадох я вчера след поход до магазина за хранителни стоки.

Днес използвах ранната утрин да удавя мъката по студената, но милна родна земя в кулинарни приключения - с цел честване на един повод който пропуснах докато бях в БГ. На картинката се вижда резултата: агнешки мръвя, които ми се изпречиха вчера в магазина (покорих тенджерата не-под-налягане), макаронена салата с бобове и царевици и един сос, по който май ще се поработи още в бъдещето, и пай тип шам-фъстък отгоре с малко карамелизиран кокос.

Няма коментари:

Публикуване на коментар