8 август 2008 г.

Gypsy Kings концерт

Снощи бяхме на концерт на гореупоменатата група. Много добре прекарахме.. сибитието протече по следния начин: участниците от офиса и една жена в допълнение след работа се срещнахме и натоварихме в една кола. Беше тесничко, защото бяхме 6 на брой. отидохме до парка където беше концерта. Там има голям амфитеатър на открито, и ливадна площ на хълма около него. Имаше доста хора, и всички си бяха донесли храни за пикник като нас. Отвориха вратите в 6:30 и стана едно светкавично разппределение по места - всички се бореха да завладеят добра позиция на хълма. Ние се определихме срещу сцената и по-нависоко, защото познавачит от групата казаха че по-надолу наклона става много голям. След този напън вечеряхме с донесените ни запаси и пийнахме винце, биричка. 
(отварям скоба: в парка, включително и около сцената, е забранено да се пие. Пушенето е разрешено само на определени места. Но тъй като не може да се очаква хората да ходят на концерти без хич да се почерпят, рейнджърите се правят на залисани докато всички без притеснение разливат и развъртат питиета. Според мен това говори за недомисляне в системата...)
Самият концерт започна малко след 8 часа, дотогава ние бяхме разчистили храните. Постепенно повечето хора станаха да танцуват, въобще, настроение, веселба. Но то не може много удачно да се разкаже, така че слагам точка >.<