7 февруари 2010 г.

СНЯГ и футбол

Днес е втори ден от поредното заснежаване във Вашингтон. Миналата година такова нещо не е имало въобще - днес достигнахме рекордна височина насипи, 30 инча (около 90 см).
Ние със съквартирантките от вчера си готвим разни неща и се греем в къщата. По-рано отидох на една разходка да видя как е навън. Всичко е бяло и красиво, почти няма хора, а тези които са навън или ринат, или се шляят със задоволство както правех и аз. Опитахме се да направим снежен човек пред къщата, но снега е съвсем изпръхнал, не се залепва хич. Наложи се да го оставим за утре.
Утре е Суперкупата, финал и голямо събитие сред любителите на американски футбол. Аз не се интересувам много от спорта, макар постепенно да развивам по-изострени познания за него, но с малко бирена подкрепа и в компания е забавно.
Освен това през рекламните паузи дават най-високо бюджетните телевизионни реклами на годината, създадени специално по случая. Те веднага стават част от социалната материя, така че не е зле човек да ги види, за да не изпада от разговора. Както и да е, накратно ще се пусна към Мериленд на гости на приятели за да погледаме заедно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар