24 февруари 2013 г.

пролетна умора от третия вид

Днес отново посетихме любимия шивач, поръчах си три ризи и тъмно зелено сако. признавам си, копирам една приятелка тук, при това с последното парче от този плат. Добре, че за мен не е нужен твърде много плат, иначе щях да изпусна офертата.

Това си беше дори голямо постижение за мен - в Петък сутринта ме налегна зверски 'корем на Катманду', или от този вид проблеми, които те карат да се влачиш безжизнено между леглото и тоалетната. Освен това човек вдига продължителна висока температура. И така два дни ... Само адски силните антибиотици помагат, което е много лошо ако ти се случва често. Много познати напоследък биват тръшнати от тази болест и колективно го отдаваме на смяната на сезоните, защото един ден е слънчево и топло, а друг вали и е студено. Надеждата на всички е, че скоро ще стане топло за постоянно, и елементите в екосистемата, които ни атакуват отвътре, също ще се стабилизират.

снимката е от Нараян Махарджан (колега) по време на планировъчната работна среща в Дуликел
Междувременно организираме следващата си акция, за която дори не са нужни репетиции: кордон хора хванати за ръце, в солидарност против насилието, по случай осми Март. Предполагам, че поне 100 човека ще участват, защото вече сме известни с ефективните си и краткотрайни прояви. Ако имате предложения за вдъхновяващи песни по темата, моля споделете ги. Обещах да направия компилация, но вчера под влиянието на вътрешно-телесни борби не стигнах до никъде в опитите си да намеря подходяща музика.

1 коментар: